Светлина в живота си видях
от две очи чудесни, мили.
Озарен от теб тогаз бях
и изпълнен с прекрасни мисли.
И по пътека към луната,
където теб - ангел, съзрях,
пречистих си от кал душата,
греховните си мисли спрях.
© Георги Все права защищены