Ангел...
Ангел... си Ти,
небесен...
животът... с Теб,
не е лесен.
Ангел...
небесен...
моят свят,
за Теб,
е... тесен.
Но...
ще го променя...
ще го платя...
с Любовна болка...
и Тъга.
И... когато
го... разширя...
с Теб,
ще полетя...
С едни крила...
ще полетим...
в Любовния ефир...
безспир.
Но...
не забравяй Ти,
това...
че летим с едни крила...
и ако спрем...
един за друг
да се държим,
надолу...
единият...
ще полети... и лошо
ще се приземи.
Нека...
здраво се държим,
и дълго... да летим.
Любовта е...
искрена тогава,
когато... и от двамата...
се преживява...
от Богдан Григоров 02.06.2008г. (Рогатиа)
© Богдан Григоров Все права защищены
Най-, най-...Рогатии!