Ангел ли си?
Или така е името ти само.
Обичаш ли?
В нощите в които си сам
идва ли тя при тебе?
Целува ли устните ти,
лекува ли твоята болка?
Тъжно е, тъжно е да бъдеш изоставен.
Изоставен от мечтите, надеждите.
А ние можехме да бъдем?
Можехме да бъдем всичко.
Не искам да тая надежда пак,
за неща над който не мога да имам контрол.
Дори и Ангел да си,
пак не вярвам,
носиш болка!
Раняваш като всички,
стреляш на посоки.
© Въображение Все права защищены