17 авг. 2010 г., 20:53

Ангел и демон 

  Поэзия » Другая
812 0 1
Ангел и демон

Ангел и демон се крият в моята душа.
На части две разделена е тя.
С един - добра, а с друг съм зла,
крия се зад маска и лъжа ви сега.
Мога да ви омагьосам всички,
както змията - пролетните птички.
Да обичам аз не зная, за всички ви нехая.
Не ме интересуват вашите проблеми,
смея се на всичките ви сцени.

Гордостта подкрепя ме в трудните моменти
и подигравам се на глупавите ви акценти.
Когато лошата заспи, добрата ви помага пак, нали?
Разчитате на нея всички
и готови са за продан вашите душички.
Отмъщението ще бъде кратко,
а унижението ви твърде сладко.
Не знаете коя съм аз?
Сега унищожавам ви в тоз час.

© Мадлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Объркани и разнообразни контрасти в низ от красива реч. Заплени ме! Харесах нехайството ти, усетих мощта ти, скрих лице от подигравките ти.
Предложения
: ??:??