Всеки ден те търся аз всеки ден си мечтая аз
Обичам те още от първия път щом докоснах ръката ти
Точно тогава думата любов се появи в сърцето ми.
Ти си сладка красива и така с добра душа
А очите ти синьо зелени чак като те гледам
Не мога да отделя погледа си от теб.
Благодаря ти мила моя за всичко благодаря ти …
Името ти Мелек означава Ангел, точно такава си
Ангелчето ми даже очите ти описва душата ти и описва света ти
Синьо като морето небето
А зеления цвят описва земята тревата дърветата
Ти си ангелчето ми .
Благодаря на Бог за това че те имам и ще те имам до край
Обичам те обичам те . Дадох любовта си но повече получих
от колкото трябваше . Твоите ръце нежни топли искам да ме
галят без да спират дори за минутка дори. Обичам те !
© Веселин Алексиев Все права защищены