АНГЕЛИТЕ ПЛАЧАТ!!!
Безумие, безчувствие, грях, самота -
тъмни силуети в нощта.
Сърца, пълни с болка и тъга -
души, плачещи от празнота.
Кукли на конци,
молещи за свобода.
Сълзи в очите на нашите деца,
тънещи все по-дълбоко в калта!
Мръсни улици, падащи листа,
сдухани хора, намръщени лица!
Безоочие, бездушие, срам, лъжа,
гриммаси, неискренни хора.
Измама - бягство от реалността.
Ние сами си причиняваме ТОВА!!!
Изгонени от Рая,
бродещи без посока, в тъмнина,
с наведени глави - сълзи капят в прахта,
а там никнат цветя!
С души, свити от болка и обида,
с поглед, устремен във Вечността,
съвсем тихо, безмълвно
АНГЕЛИТЕ ПЛАЧАТ,
защото няма я любовта между хората,
а те изгубили са своите сърца!!!
© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА Все права защищены
"с наведени глави - сълзи капят в прахта,
а там никнат цветя!"