16 февр. 2013 г., 12:40

Ангелът на възмездието 

  Поэзия » Другая
767 0 1

Беззаконие по света властва,

продажни политици управляват,

диктатори тъпчат и угнетяват,

монополисти грабят и подкупват.

 

Справедлив гняв се надигна между хората

и нададоха гласове за разплата.

Мъчителите в свойте дупки се скриха,

защото отгоре се появиха

 

буреносни крила,

смъртоносна сила,

посичащ меч,

безмилостна сеч,

носителят на унищожението,

Ангелът на възмездието.

 

Религиозни фанатици проповядват,

лъжливите си учения преподават.

Самообявили се месии обещават

илюзорен рай и щастие във другия свят.

 

Въстанете, веригите строшете

ограничаващи свободите,

главата на змията размажете,

взор отправете и ще видите

 

буреносни крила,

смъртоносна сила,

посичащ меч,

безмилостна сеч,

носителят на унищожението,

Ангелът на възмездието.

 

Заради страданията и злините,

заради невинно погубените

на небосклона се появи вестител,

непримирим и несломим отмъстител.

 

Везни държеше в едната си ръка,

но на очите нямаше превръзка,

мечът на справедливостта беше в другата ръка,

дошло е времето на кървавата равносметка.

 

Треперете корумпирани управници,

треперете тирани и алчни политици,

треперете потисници на народите

и се пригответе вие да посрещнете

 

буреносни крила,

смъртоносна сила,

посичащ меч,

безмилостна сеч,

носителят на унищожението,

Ангелът на възмездието.

 

февруари 2013

 

© Виталий Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??