Кривото не е право,
но е в полза генералу*.
Рязане на ленти,
калинки фалшименти
след себе си остави,
археолозите той забрави**-
пътят по е важен
за бандита снажен.
Убита бе Мирослава,
а пък мафиота без слава
разбрахме го добре -
родителите ù на МВР
да се извинят,
че полицията винят,
че е некадърна,
но той главата си извърна.
*Има се предвид, че е забогатял по престъпен начин.
**Има се предвид гаврата на Борисов с археолозите - да се топлели с калорифер.З а него по-важна от археологията е магистрала "Струма". Все пак историята и науката са по-важни от някаква магистрала.
© Георги Все права защищены