Антидепресант
Отварям сака - нямам шорти.
Газ до вкъщи на обратно.
Удрям няколко акорда,
хванали ме на вратата.
Обличам се - готов за фитнес,
но изкача ново двайсе.
Вместо тениска – калъфка чиста,
за възглавница. Диоптри, цайси?
Какво съм правил, къде съм гледал?
Ще играя с офисната блуза.
По стълбите аха да падна -
руса, черна, руса, черна, руса.
На пътеката топя сланини
и отвътре ме напушва смях.
Къде сега сте бе гадини?
Май, не ви понася в моя сак.
© Иван Бърдаров Все права защищены