5 окт. 2016 г., 07:42

Антилогики 

  Поэзия
390 1 0

Гербът нямащ лъв, а татко,
майката ни разката.
Киселото не е сладко.
Шип в мазола на греха.

 

Вълци вият към луната.
Попът жули си коняк.
Има избор, но вратата
е ръждясала от мрак.

 

Пъплещите са свещенни.
Диагноза е лъжата.
Първи стават все последните,
от безлогика позната.

 

Зайци стрелят по ловците.
Марко мъкне пет самара.
Няма смисъл във звездите,
щом не светят, но изгарят.

 

Антилогики е всичко
щом свинята, агне кърми.
До кога ще сме в кавички?...
Мишка, смокът е прегърнал.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??