Пътят ни - две теми (ех, какво съм без теб?)
сътворили ни в легато. (помниш ли росата в гората?)
Крачките - не са ли (беше ранно лято...)
синкопично пицикато? (ти ми показа дъха на тревата.)
Ларгото на младостта (бързахме да се сбъднем!!!)
в "Аве-то" на всичките (не се загубихме в дългото съмване)
ни прошки. (оцеля любовта в поплатинялото стъмване...)
Писъкът (ще пожълтеем в снимки...)
на смелостта в (ще се скрием в пръстта...)
днешните
ни Граве
нощи... (аз и ти, изпяли песента)
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены