АПРИЛСКИ ЧАДЪРИ
Oтлагам деня, отлагам сезона,
цели години. Просто вали…
Капчици пълнят локвите време,
а някъде - слънце… и Ти!
Няма по-хубаво от лошото време,
казват, че сбъдва мечти.
Небето разтваря сини чадъри,
Април за последно вали…
© Радка Миндова Все права защищены