Съботно обичам да се излежавам -
да пия кафето си с часове,
НИКОЙ ДА НЕ МЕ ЗАКАЧА
и "НЕЕЕ", сутрин не ми се яде!!!!!
Косата ми не е вечно на букли,
не съм "красива" всеки ден,
не винаги токчета слагам
и изобщо не слушам Шопен!!!
На подредени, умници съм пълен расист,
а всезнайковци толкова мразя...
Не обичам нормите и правилата,
та честичко се случва да загазя.
Хаос ме владее и граници нямам -
бързам и тичам на всички страни,
не помня някога да съм била доволна-
нервна съм и все нещо ме боли.
Понякога много мърморя -
не мога да съм винаги добра,
от усмивки и хора ми писва
и искам да се скрия в дън гора.
Нетърпима съм и си го зная -
не се живее лесно с мен.
Не съм лъжица за всяка устица!!!
Аре, чао - приятен ден! 💋
© Natalie Все права защищены