Кой от министрите е първи,
що през демокрацията е в ареста?
Нено, що водата изтърва
и затуй имаше протести.
Има нещо гнило тука,
не може ей тъй да се изпари,
а от Италия дойде боклука,
кои ли са се нагушкали с пари?
© Георги Все права защищены