Тази нощ спах с аромата ти,
останал по мен
от целувките ти.
Аромата на вина,
сладка и болезнена.
Грях.
Избягвайки, някъде там
се предадох
на свойте грехове.
И как ще живея в лъжа,
наранявайки чувства.
Греховна, изкупителна,
но само една
Целувка!
© Въображение Все права защищены