Сърцето влюбен аромат изпрати
от името на своите мечти,
във онзи свят, където губят се
хорските объркани съдби.
Ръцете търсещи. И те политат
– натам. Дали ще се намерят ?
А парещи са те, дори не питат –
със влюбен аромат – във други се преплитат.
И този влюбен аромат –като мъглата ме обгръща,
очите си затварям – за да те видя в мен,
там си някъде, дори и без да знаеш –
превръщаш слънчевите си лъчи във влюбен ден.
© Николай Стойчев Все права защищены
много е чувствено...с обич.