9 авг. 2024 г., 19:14

Асоциация 

  Поэзия
60 0 0

Летни пожари денонощно

                                  горите ни жарят.

И на зловещия този червено-чер фон,

някакъв комплексар-пироман

                             скрито се изживява,

като българския Нерон.

 

Гледа огньовете България многострадална

и възклицава, въздишайки: „Ех,

да можеше и политиците наши

тъй да горят,

                          такъв ще е кеф!“

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??