22 апр. 2015 г., 16:13

Астрология 

  Поэзия » Любовная
452 0 0

Искам да ме пожелаеш,

да ме мислиш ден и нощ

и за мен да си мечтаеш

късно вечер - в полунощ.

Искам да се сгуша в теб,

да ме погалиш нежно, да ме стоплиш.

И да чувам искам твоето сърце

как бяга и до моето ще скочи.

Искам щом отворя аз очи

да виждам твоята усмивка мила.

И по всичко искам да личи,

че душата ти съм покорила...

Искам със стрела да ме пронижеш..

Стрела в сърцето, крехко и туптящо.

Нали Стрелец си, аз пък жиля...

Скорпион съм, жилото ми е опасно!

Хайде чакам, давам ти предимство.

Докато можеш стреляй ти!

Хайде, че парализирам

и от целувките ми ще боли.

© Мира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??