По природа благ и мек.
винаги съм бил човек.
Може би,затуй съм страдал,
Че "мъжкар" не съм си падал.
И на мравка аз път сторвам.
Наглостта не я оборвам.
Пък псувните ям ги често
без да им отвърна с ресто.
Приемам хорските лъжи,
макар сърцето да тъжи
и често им се доверявам
а после дълго съжалявам.
Учтив към всеки и възпитан ,
По кокалчето все съм ритан.
На ритащите им прощавам,
та и пари назаем давам.
Със жените толерантен,
дори понякога галантен,
на" жената" аз не случих,
само удари получих.
Такова днес е положението-
далече е за мен спасението.
Но и да искам да се променя, не мога,
защото тъй създаден съм от Бога!
© Георги Янков Все права защищены