14 сент. 2012 г., 10:40

Автогол 

  Поэзия » Юмористическая
589 0 1

     АВТОГОЛ

 

На длъжност важна те избраха -

някакъв със страшен ген.

 После изведнъж разбраха

колко некадърен бил. Кретен!

 

 - Да се уволни! - подеха.

Да се уволни? Но как?

Та те вече зависеха

 от този хомо сапиенс - глупак.

© Цвятко Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??