Какво е жената?
Еманципирана същност –
машина-робот,
компаньонка и курва,
неотменна приятелка,
любящата мамичка,
сладко малко момиче,
или готина какичка...
Нездрава любов
и порочни желания,
бълбукаща страст,
неприкрити страдания...
Емоционална и жадна,
стаена и плаха,
арогантна, нахална...
Това е Жената!
Дребнава и алчна,
красива и властна
и, въпреки всичко –
вечно Прекрасна!
© Таня Георгиева Все права защищены