Ама много съм красив
(като втори Аполон)
плюс това и талантлив -
Мъж мечта, като бонбон!...
Тялото, на Херкурес -
Абе чудо, чудо тяло!
Правя 10 часа секс
и започвам... отначало...
Светя с мега интелект
на ниво, неандерталец.
Дзепат ме отвред с респект
кат каубои, индианец.
Мога още да рисувам,
рими секви да редя,
а пък колко благо псувам,
да покажа ли сега?
Не - отказвам се от скромност!
Приемете го на вяра,
а аз с висока отговорност
паля с динамит цигара...
*****
Коя не верва за леглото
да ми пише на адреса!
Ма да не циври после, щото
не издържала е на секса...
01.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены