Скитам в прашна нощ,
спъвам се в отминали надежди,
молбата ми нечута до мен върви,
шепнеща ми тихо... с огризки от надежди, не може никога да си ти,
но какво знае тя... за стаята без прозорци... за стаята без тишина,
където родих се аз... на брега на пресъхнала река...
© Елесал елесал Все права защищены