Аз съм господарят на скръбта,
усетете горчивината,
моят дух е несъкрушим
и ще бъда неумолим.
Аз съм повелителят на смъртта,
безчувствено изтребвам живота,
от древен грях съм изкован,
от велика сила съм обладан.
Аз съм убиецът на твоите мечти,
мойто наказание ще изпиташ ти,
ще прикова твоя бог
и ще го промуша с рог.
Аз съм гробарят на твоите надежди,
ще те пременя във траурни одежди.
Ти своите планове забрави,
вятърът на страданието зави.
Аз съм владетелят на нощта,
във мрак покрил съм земята,
няма никаква надежда,
пътят към ада отвежда.
Аз съм господарят на скръбта,
аз съм повелителят на смъртта,
аз съм убиецът на твоите мечти,
аз съм гробарят на твоите надежди,
аз съм владетелят на нощта,
аз управлявам света!
ноември 2002
© Виталий Георгиев Все права защищены