Аз (без теб)
Тъгувам,
понякога и плача.
В самотата си тъжно крача.
Далеч стоя,
но се притеснявам.
Добре ли си? Да не пострада?
В кръг въртя се
и умислено стоя.
За бушуващите чувства не можах да си простя.
Изгубих те,
къде угасна твоята искра?
Очите ти студени са, без капчица топлина.
Седя и мисля,
грешките си наум броя.
Но сърцето ми да крещи не спира, като пламък сред студа горя.
Обичам те,
друго важно няма.
Чувствата ми истински са, без никаква измама.
© Дарина Все права защищены