Аз
за всеки
съм
някоя друга -
различна
такава,
ама не съвсем
като другите.
Цинична
оставам
напук
на любовите.
В себе си
вярвам
и дишам
все още
с мисли лъчисти
в безлунните нощи.
Без грим
и без маска
с огледалото споря
и с другата
в себе си
докрай
ще се боря.
© Теодора Арнаудова Все права защищены