17 янв. 2015 г., 18:02

Аз и джаза 

  Поэзия » Философская
457 0 0

Седя сама със джаза
компания от която не боли.
Приятелството ми с него май ми дава
един от най-удобните ми дни.
Певицата пропява жално
и ме потапя в сладък сън
Море, карибски ритми или пък пиано
О пак мечти, поспри...
Навън е още зима и...
С приятеля ми джаза
ще се опознаем още.
А дали?

© Джейн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??