Мими е моята красива кукла.
Много я обичам!
Тя ме слуша и разбира,
никога не ми се кара,
не припира..
Не ми казва
какво кога да ям,
кога да спя
или да играя -
винаги готова,
винаги с добра усмивка,
винаги до мен,
когато съм най-самичка!
Когато ми се плаче
и никой не ме забелязва
само Мими да погледна
и...доброто слънце
пак се показва...
© Diana Milanova Все права защищены