4 февр. 2015 г., 07:58

Аз и Те (километри редове) 

  Поэзия
485 0 1





Аз и Те

(километри редове)

 

Някъде там останах,

между хилядите прочетени

през последните дни

редове.

Пишете кратко,

при възможност по същество,

за да мога да се върна

при мене.

 

 

 

 

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??