В душата си отново те приветствам
за миг на искрена любов,
но не ще се слеем в едно,
защото един винаги ще бъде сам,
а ще се притиснем силно,
от топлината в прегръдките ще черпим живот .
Живей чрез мен и аз чрез тебе ще горя.
Милвай всеки трепет, приветствай всеки плам,
а после, когато като две деца заспиваме -
аз до теб и ти до мен -
ще знаем, че не ще сме никога сами –
не защото сме едно,
а защото сме аз и ти.
© Нати Все права защищены