15 окт. 2011 г., 09:47

Аз и ти 

  Поэзия » Любовная
594 0 2

Моята душа блести,

не виждаш ли,

добре ме погледни,

до мене ти се спри.

 

Усмивката си ми дари

след една прегръдка нежна,

ръката ти с моята срещни

след една целувка с мен дори.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??