Аз искам да ти се отдам
Аз искам да ти се отдам!
Изпълнен съм със тръпка,
със копнеж,
със жажда.
Но да ти кажа ме е срам
и този срам отвътре ме разяжда.
Аз искам
страстно да те любя,
да те целувам, като за последен път,
но ме е страх
аз теб да не загубя,
защото тръгнеш ли -
за мене свършва се светът!
Уж силен съм,
а плахо те поглеждам,
засрамен поглед
после към земята свеждам
и ти прошепвам с нежен глас:
„Във теб съм лудо влюбен аз!"
© Валентин Добрев Все права защищены