8 мар. 2019 г., 23:32

Аз Жената 

  Поэзия » Другая
726 2 7

 

Имам всичко от тази Вселена,
аз съм късче от нейното чудо -
две крила на душа уморена,
под езика завързана лудост.
На сърцето дъгата небесна -
да блести след дъжда на мечтите,
юлски ноти от птичите песни
и от утрото светло на дните.
Имам всичко от тази Вселена.
И денят ако падне безхлебен,
отвори си сърцето за вяра - 
аз, жената съм свързана с нея!

 
 

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??