Когато си от мъка полудял
и сякаш изход не намираш,
а върху теб светът изсипва само кал
и мислите най-тъжни ти не спираш,
когато всеки ритъм във съня
изпълнен е единствено с тревога
и тъжна вие твоята душа,
тогава си кажи “Аз мога!”
© Яна Все права защищены