Аз мога силно само да обичам
Аз мога само силно да обичам
без страх, съмнения, без суета.
Като целебен ручей да се стичам
през раните на твоята душа .....
Пусни ме и навеки ще остана
като утеха в този свят суров,
до силното ти рамо да пристана
из пламналия дъхав небосвод!
Щастлива и загледана в безкрая -
тържествен от предзалезни лъчи,
се вглеждам от душата и мечтая:
докрай да гледам твоите очи!
ЛЪЧИСТА
© ЛЪЧИСТА Все права защищены