18 июн. 2015 г., 17:55  

Аз не бях твоята приказка 

  Поэзия » Любовная
478 0 0

Аз не бях твоята приказка

 

Извини ме, моля те, пантофки, че не губя, 

че не нося често рокли 

и че трудничко се чупя.

Прости, моля те на нетипичната принцеса...

не кокетничи, не моли... ни девица, ни метреса.

 

Роклята нещо май ми стяга, 

а пък пантофката не ми е по вкуса.

Във вашта приказка е тясно, 

за моята вродена свобода.

И роклите, и кринолините не пасват на моите не ангелски крила.

Наистина ли беше грях, че дракона убих си го сама?

 

Не ме съди, че винаги отлитам.

Вериги не влача ни от корони, ни от рокли, нито от мъже.

Не ми се нрави да танцувам само с едно момче.

Взимам си вълка с мене, а ти пантофката си я задръж.

Огледай се, принцеси с пантофки - по една за всеки мъж!

 

 

© Натали П. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??