9 авг. 2017 г., 15:52

Аз не плача, сърце 

  Поэзия » Другая
1017 1 3

 

За нищо не ме слушаш.
Съвети не приемаш...
Препъваш се. И падаш.
И кървиш...
Но аз не ти се сърдя.
Сърдят се очите.
Защото плачат те,
когато ти грешиш...

© Ваня Радовенска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??