Какво ми каза? Че ме обичаш?
Няма смисъл от това,
сърцето си на скръб обричаш,
а себе си - на самота!
Не ме познаваш ти,
за мене нищичко не знаеш,
разбивам чуждите мечти
и твойте мога..., но искам да узнаеш,
че играчка ще си в моите ръце,
и, вкусила от твойта страст веднъж,
с размах разбивам твоето сърце
и тръгвам след следващия мъж!
***
Съдете ме, плюйте ме жестоко,
не ми пука от това,
сега пред всички ви крещя високо -
АЗ НЕ ВЯРВАМ В ЛЮБОВТА!
Изгубих вярата във нея
неблагодарна се оказа тя,
да обичам вече аз не смея,
страх ме е от любовта,
тя ми носи само скръб и самота!!!
© Христина Димитрова Все права защищены