Аз, ние
Все по-сложни и неразбираеми -
все по-неразбираеми и сложни,
възможностите, днеска предоставени,
не могат да се впишат в
мойто знание.
Капризни сме - личи си по обидите -
и, без да искаме, потъпкваме
и без да искаме.
Потъпкваме, не искаме.
По пътя си
обиждаме,
убиваме.
+ + +
© Огрян Орешников Все права защищены