24 мар. 2019 г., 20:05

Аз няма да пилея младини 

  Поэзия » Философская
649 3 5

Ще скъсам на тревогите каиша!

 Запращам ги в някой ъгъл чер

и въздух в дробовете си ще вдишам

аз няма да живея в страхове!

 

Под прашните мостове на живота

не ще стоя, балтона ще изтупам!

За пример ще съм - както си го мога

при все че рискът струвал би ми скъпо!

 

Но по-добре да бъда безразсъдна,

отколкото с наслагвани мечти!

Каквото искам нека ми се сбъдне!

Аз няма да пилея младини!

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??