Към Бога водят седем стъпала.
Пред мен са, ала нещо ме възпира.
Аз някой ден по тях ще се кача,
но още ми е рано да умирам.
Животът не е безвъзвратно отлетял.
Аз имам сили в мен непроявени.
Дори да падна в лепкавата кал
аз пак ще се въздигна като феникс!
© Виктория Тасева Все права защищены