5 апр. 2013 г., 08:10

Аз пиша... 

  Поэзия » Любовная
458 0 1

Аз ще пиша

за очите,

които

сбъдват сънища

и припомнят мечти...

и ще дишам

за същите,

които

от тях са сякаш

сбъднати...!

Аз ще пиша

за очите и нито,

нито страх, нито

друг ще ме спре.

Аз ще пиша

за техните мечти,

ще пиша 

за твоите, с мойте очи...!  

 

 

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??