1 мар. 2013 г., 21:43

Аз ще поема всички мъки вместо теб 

  Поэзия
998 0 3

Ти не се натъжавай,
ще си тръгна,
забравяйки за любовта си.
Ще вървя към самотата,
без да се обръщам назад.
Ще вървя към мрачния си живот,
когато теб те няма,
ще плача всеки ден.
От мъка по теб 
сърцето ми ще кърви.
Само ти не страдай,
аз ще поема всички мъки вместо теб...

© Г-ца Герчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??