Аз съм до теб не виждаш ли?
Не чуваш ли нежния зов?
Не усещаш ли моето нежно докосване
изпълнено с толкова много любов...
Аз съм до теб и този ден
ден на бури и вихрушки
но не са те толкоз силни
колкото моите милувки.
Ще бъда до теб и утре
когато търсиш своята душа
ще ти шепна тихо "Обичам те"
ще пазя съня ти през нощта.
Аз съм до теб...Мисля че разбра...
И няма да си отида до края на света.
Защото знам че между нас има нещо
нещо неразрушимо-това е любовта.
© Биляна Радоева Все права защищены
Поздрав и усмивка.