24 мая 2014 г., 19:50

Аз съм жътваря 

  Поэзия
544 0 2

Вътре, в сърцето няма надежда
Слагам маска на мъртвата си душа
Нощта ме обсебва в черни одежди
Утрото е празно, ще се задуша

 

И нека дойде краят, в огън да изгоря
Горчива ярост набира сила
Отровен образ в нищото се разпиля
Само пламъци усещам... и болка гнила

 

Живея в отмъщение, разкъсва ме омраза
В главата ми вършеят демони бесни
Плюят и храчат лепкава зараза
Крещят и грачат кървави песни

 

Гняв и ярост прииждат на талази
Сляпа лудост плува в мъртви очи
Молете се за милост, няма кой да ви опази 
Клането започва, ще падат глави

 

Мойта корона е огънят адски
Смрад и мръсотия се влачат след мен
Страхът вцепенява, трупове падат
Аз съм жътваря, добре дошли в ада

© Златин Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Усетих цялата смрад наоколо, вопиющата бездуховност, липсата на човещина... силен стих
  • ами, лично моето мнение е, че малко му бяга ритъма на места, поне аз така го усещам и ми пречеше, иначе ми хареса
Предложения
: ??:??