Колко прекрасно е утрото днес.
Улици с много усмихнати хора.
Здрасти ми каза и гладният пес.
Горе са облаци бели в простора.
Туй май е лудост, просто така
сам да си пея загледан в небето.
Аз съм обичан, щастлив е света.
С радост лъчиста се смее детето.
Колко е хубаво, знам ще летя.
Ти си ветрецът по който се нося.
Ангелче мое, красива мечта.
Дар да обичам от Бога.
© Гедеон Все права защищены