АЗ СЪМ ТВОЯ
Ти сваляш всичките ми маски -
на лошата, на нежната, на силната,
след толкова театри и преструвки
изгубих се - забравила коя съм!
Създай ме от тъгата на сълзите си,
напук на всички, сложи ми ореола.
Кажи каква да съм в очите ти...
На мен ми стига да съм твоя...!
© Христина Георгиева Все права защищены