Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Банскалия ми разправи
за жената чужда,
искал с нея секс да прави,
казала му: ,,нема нужда!"
Обръснал бялата брада,
не ѝ давал мира!
Чул от нея: ,,да бе, да",
че нахалникът не спира!
Почнали полека-лека,
но рекла му Вера:
,,работата ти е мека
и ти немам вера!"
Всичко бѝло краткосрочно,
още голички били.
,,Верче... аз... така... нарочно...,
да не те боли"
© Исмаил Али Все права защищены