АЗ ТЕ ОЧАКВАХ, ЛЮБИМИ
Автор - Величка Богданова - Литатру
Аз те очаквах, любими, ти не ми писа, уви!
Вятърът тих ме помилва, моето тяло обви…
Аз те очаквах, любими! Ти не ми звънна дори.
Синя луна ме прегърна – моята тъга разведри…
Аз те очаквах, любими! Пролетна птица цвърчи.
Слънцето жарко лудува в моите черни очи…
Аз те очаквах, любими! Чакано лято ме взе.
Морска вълна ме вълнува! Моето сърце ми превзе…
Аз те очаквах, любими! Чаках те нощи и дни…
С друг любовта си споделям... Вече не чакам. Прости!
9.5.2018 г. 12:35 ч.
Литатру
(в кн. "Светлина от мрака")
(преведено на чужди езици)
© Величка Богданова - Литатру Все права защищены