Аз просто ти се случвам,
Божи дар е това,
граби с пълни шепи,
не мисли за това.
Мислите са бариера
на случващото се - този дар,
изживяването е важно,
а сладостта е господар.
Не е важно колко време,
а как е споделено между нас,
защото, отлагайки го ние с тебе,
изпускаме Божественния дар.
© Вера Все права защищены